Vendégkönyv

Ünnepek

Dátum: 2017.11.09 | Feladó: Kálmánka

Sziasztok. Közelegnek az ünnepek. Legyetek jók, vidámak, szobatiszták. Fényesítsétek ki a csizmáitokat, mosassátok ki a hosszú zoknikat és alig egy hónap múlva megtölti őket a Mikulás. Ha csak nem felejtitek el addigra kirakni.

házi f.

Dátum: 2016.02.18 | Feladó: Livia

Manótanyások Ébresztő!

Bízom benne már kifogyott a golyóstollatok ,elkopott a ceruzátok a sok írástól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sok puszi!

karácsony

Dátum: 2015.12.25 | Feladó: Livia

Kedves Manó Tanyások!
Bízom benne mindenki már megkapta a ajándékát a Jézuskától, sok-sok játéktól roskadozik a ház és kipilledten ültök a gyönyörű karácsonyfa alatt!Gondoljatok a sok szép manótanyás napjainkra arra a sok-sok szeretetre amit ott kaptok és adtok egymásnak, ezekkel az emlékekkel a szívetekben teljenek az ünnepek ,hisz ennél meghittebb napokat csak a családi fészekben leltek !Kívánom minden kedves gyereknek ,szüleiknek,hozzátartozóiknak békésen,boldogan teljenek az ünnepek!
Sok-sok szeretettel:Livia

Kiscsősz

Dátum: 2015.10.02 | Feladó: Tamás

Nem tudom ki hogy van vele, de nagyon jó kikapcsolódás volt október első manótanyás összejövetele. Köszönjük a meghívást Lívi!

ünnepek

Dátum: 2014.12.21 | Feladó: Livia

Kedves Manó tanya gyerekei!
Már biztosan nagyon várjátok a Jézuskát a sok szép ajándékot!
Kívánom nektek ,hogy teljesüljenek be vágyaitok-álmaitok e szép ünnep alkalmával! Ne feledkezzetek meg arról ,hogy a családi fészek melegének a szereteténél nincs nagyobb ajándék a világon!
Nagyon boldog ünnepeket kívánok ! sok-sok szeretettel:Livia

Re:ünnepek

Dátum: 2015.01.06 | Feladó: Tamás

Köszönjük szépen. Mint nagy gyerek én is várom már. :-) Neked is kellemes ünnepeket és boldog új esztendőt kívánunk! Ja és jó lesz ha abbahagyják az írogatást az idelátogatók, mert csak úgy lökdösődnek.
:-D

Farsang

Dátum: 2014.02.11 | Feladó: Tamás

Hát kérem szépen. A farsangi buli kerek volt. Nagyon jól éreztük magunkat! Szuper volt minden! Az elalvás is könnyen ment... :-) Legyen még sok ilyen szép napunk! Ahogy Halász Jutka néni is énekli.

Re:Farsang

Dátum: 2014.02.12 | Feladó: Livia

Sziasztok Manó tanya kicsinyei ,nagyjai!!
Köszönöm a megható pillanatokat ,ezt a szeretetet nem lehet "csak úgy adni" ehhez sok-sok szív és igaz lélek kell,amit én most e kis közösségben megtapasztaltam!sok-sok szeretettel:Livi néni

Ovis farsang

Dátum: 2014.01.30 | Feladó: Tamás

Sziasztok. Nyilván már tudjátok, aki esetleg még nem, február 15-én szombaton, 15 órakor farsangi bulijuk lesz az ovisoknak, a kultúrházban. Plakátot töltöttem fel a Manótanya képgalériában, rajta a programokkal.

Bogi

Dátum: 2014.01.24 | Feladó: Király Bogi Zorka Rebi

Kedves Livi Néni nagyon jó mindig a Manotanyába puszi Bogi Zorka Rebi

1 | 2 >>

Új hozzászólás hozzáadása